Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Op deze pagina kun je antwoorden vinden op de veelgestelde vragen die wij hebben gekregen. Klik op de vraag, dan verschijnt het antwoord in beeld.

Wie Apenkooien heeft uitgevonden is voor ons ook nog een mysterie. Weet jij het toevallig?

Voor ons is ApenkooiGym begonnen in 2012. Toen hebben Teun Zevenhek, Jori Goené en Han Balsem de koppen bij elkaar gestoken en is het gymmen voor jongvolwassenen begonnen.

Nu staan Daniel Kuin en Han Balsem aan het hoofd van ApenkooiGym en hebben we inmiddels naast Amsterdam ook andere steden veroverd.

Via ons ApenkooiGym Portal kan je een gymles boeken.

Klik hier voor de activiteiten van ApenkooiGym

Klik op de foto om een locatie te openen en scroll naar beneden voor de planning waar je een datum kan kiezen. Of klik op ‘boek nu’ en skip het scrollen.

Heb je een datum gekozen dan zie je daaronder de mogelijke tijden verschijnen. Kies een tijd en kies het product dat je daarvoor wilt gebruiken.

Via deze weg kan je ook iemand mee nemen door het product SlingerAap te kiezen en het aantal aan te geven. De betaling die volgt komt als de welbekende aap uit de mouw.

Wanneer je staat aangemeld voor een gymles kan je in jou account op ‘boekingen’ klikken. Onder deze tap zie je de aankomende lessen waar jij voor staat ingepland. Naast deze boeking zie je een grote rode knop met afmelden, tadaaa. Kind kan de was doen en jij nu ook want je bent afgemeld.

Let op, lukt het je niet om voor 8 uur voorafgaand aan het event af te melden? Dan ben je in de aap gelogeerd en zijn je apenknaken verspilt. Heb je toch een gegronde reden vind je en was het onmacht, stuur dan even een berichtje dan kunnen we je de credits terug geven.

Voor de reguliere gymles trek je kleding aan waarin je je lekker kan bewegen.

We houden we rekening met zaal en materiaal, dus gymschoenen zonder zwarte zolen zijn verplicht.

Klik op boeken en zie de opgelichte dagen in de planning.

Wanneer je op een dag klikt zie je daaronder de tijd verschijnen.

Snel aanmelden voordat de les vol is 😉

Ja dat kan.

Als je uit de verschillende steden hebt gekozen, kun je het product SlingerAap kiezen. Er verschijnt dan een dropdown: ‘Personen’. Geef aan met hoeveel je komt en betaal de nodige Apenknaken. Bij de deur staat er een tellertje bij jou naam.

Lieve Apenkooier,

We moeten er dan ook eindelijk aan gaan geloven…

We hebben onze prijzen sinds de allereerste gymles op 16 oktober 2012 niet officieel verhoogd. Wij doen het namelijk vanaf dag één vooral voor ons plezier en dat van jullie, niet voor de harde knaken. In 7 jaar zijn we van 1 naar 8 steden gegaan, van 3 docenten naar meer dan 40, van kleine feestjes naar grote festivals en hebben we in 2018 alléén met de gymlessen meer dan 14.000 gezellige sporters in onze gymzaal mogen verwelkomen. Met andere woorden: ApenkooiGym is in ontwikkeling!

Om jullie aanhoudende enthousiasme te kunnen blijven bedienen maar ook om aan de uitbreiding, inflatie, prijsstijgingen van het leven en verhoging van BTW-tarieven (sinds januari dit jaar) gehoor te geven moeten onze prijzen omhoog.

Vanaf 1 maart 2019 hanteren we de volgende prijzen:

€ 5,95 ProefAap
€ 5,95 V.I.Primate
€ 7,95 SlingerAap
€ 34,95 StrippenAap 5x
€ 49,95 StrippenAap 8x

Deze bedrijven waren je voor