ApenkooiGym zet zich in voor dieren. Jij ook?

HOE WERKT EEN BEDRIJFSADOPTIE

U kunt met uw bedrijf een dier adopteren. Hiermee draagt u direct bij aan zijn of haar verzorgingskosten. Het aantrekkelijke van een bedrijfsadoptie is dat u, in gezamenlijk overleg,  zelf het adoptiedier kiest. U kunt vrij over de adoptie communiceren en het is duidelijk waar uw geld naartoe gaat. Natuurlijk blijft het dier bij AAP, maar we houden u graag op de hoogte over uw adoptiedier.

Hoi papa of mama in spé

Wat onwijs lief dat je kostbare euro’s hebt gegeven om een jaar lang een tropisch dier in nood op te vangen*. We zijn goed op weg, op dit moment hebben we zo’n €143,50 opgehaald (51,80% van totaal)

*Dit is niet het enige wat er met je geld gebeurt, lees in deze email ook waar Stichting Aap zich voor inzet.

Héél erg bedankt voor je aandacht. We zijn er nog lang niet dus we zouden het erg op prijs stellen als iedereen dit goede voornemen doorgeeft.

Stichting Aap geeft exotische dieren weer een toekomst.
Zij vangen dieren in nood op én pleiten voor betere wetten in heel Europa. Dit kunnen ze doen door de hulp van tienduizenden supporters en trouwe donateurs. Wij helpen mee! Jij ook?

Doneer

Donaties kunnen via: Dit Tikkie
Ps. Je kunt via deze link ook je email adres achter laten. Hoeft niet maar wel zo leuk om je op de hoogte te kunnen houden van het dier dat wij gaan opvangen. Je zult dan een paar keer in het jaar een foto of een verhaaltje ontvangen. En we zullen een keer op bezoek gaan naar stichting Aap, zonder je mail adres kunnen we niet bereiken om mee te nemen.

 

Stichting Aap successen.
In 2018 verzorgden ze gemiddeld 463 dieren en hebben ze in 2018 zo’n 95 dieren opgevangen en 93 dieren herplaatst naar een nieuw thuis.Dit zijn 72 primaten en 116 andere dieren zoals berberaapje Kalila.
Bedankt!
Direct doneren 🙂

ALS BEDRIJFSADOPTANT ONTVANGT U:

  • Indien gewenst onze ondersteuning bij uw eigen communicatie naar uw achterban
  • uw logo en naam op onze website
  • adoptiecertificaat met foto op canvas
  • digitale foto van uw adoptiedier
  • levensverhaal van uw adoptiedier
  • 4x per jaar apenote op uw bedrijfsadres
  • 1x per jaar een update over uw dier
  • jaarlijks een rondleiding met uw medewerkers en/of relaties op het aap-terrein
Wat ons mooi lijkt is dat we zoveel mogelijk gezamenlijk doen. Wanneer we het geld hebben verzameld ga ik (Han) naar Stichting Aap. Hier zal ik overleggen wat de opties zijn en dit dan aan jullie voorleggen. Daarna kiezen/stemmen we welk dier we voor een jaar gaan opvangen. Om er niet al te moeilijk over te doen behouden wij als ApenkooiGym wel het recht om hier de beslissende keuze in te make mocht dit nodig zijn. Maar ik ga er vanuit dat dit wel samen kan.
In ons hart zijn jullie evenveel adoptieouder als wij dat zijn dus alles wordt doorgespeeld. Hierboven zien jullie wat we als bedrijf krijgen wanneer we adoptieouder worden. Dus wanneer alles rond is zullen we met jullie toestemming e-mail adressen delen zodat jullie direct op de hoogte worden gehouden. Verder zullen we alles wat wij fysiek op kantoor ontvangen digitaliseren en naar jullie doorsturen.
We zullen zsm een datumprikker opzetten om een keer op bezoek te gaan wanneer alles rond is. Er zal vast wel één dag in het jaar zijn waarop we allemaal kunnen…

OneFit

Zaterdag 14 december hadden we 2 gymsessies gepland, waarin we de Dag van de Aap vierden. Voor ieder die via OneFit kwam doneert OneFit ook nog eens €2,50! Super beankt OneFit om hier aan mee te helpen! Zo komen we aan een mooi bedrag en kunnen we na oud & nieuw naar Stichting Aap om te kijken welk dier dit het beste kan gebruiken.

BEZOEKEN MAG!

U kunt zich op onze website aanmelden voor een rondleiding in Almere. Als u aangeeft van welk dier u adoptie-ouder bent, kunt u met een dierverzorger ook een kijkje nemen bij ‘uw’ dier (altijd onder voorbehoud).

Een uitzondering zijn de dieren die in AAP Primadomus (Spanje) zitten en de chimpansees; vanwege veiligheidsredenen zijn deze alleen vanaf een flinke afstand vanaf het openbare wandelpad te bewonderen.