Kom jij bij ons sporten?

ja, leuk!

 

ApenkooiGym: gymmen voor volwassen

Ben jij ook een beetje klaar met die sportlessen waar iedereen zwijgend staat te squatten terwijl er geen lachje vanaf kan? Nou, wij wel. Want waarom kan sport, plezier en samenwerken niet gecombineerd worden, zoals we dat vroeger ook deden tijdens de gymlessen op school? Want dat was nog eens leuk!

En waarom zou dat alleen weggelegd zijn voor kinderen of pubers? Met dat in ons hoofd zijn wij met ApenkooiGym gestart in Amsterdam. En dat sloeg in als een bom! Want inmiddels bieden we gym voor volwassenen aan op 7 locaties in Nederland, namelijk in Amsterdam, Breda, Haarlem, Den Haag, Groningen, Rotterdam en Utrecht. En daar zijn we apentrots op :-).

Waarom apenkooien?

Het is leuk

Het is een flinke workout

Het is interactief

Zo ziet een ApenkooiGymles eruit:

Elke les bestaat uit een warming-up, een hoofdspel en een eindspel waarmee we jou door de zaal laten stuiteren. De ene keer is dat met Apenkooien classic, de andere keer met bestaande of zelfbedachte spellen als James Bond, het Grote Waterspektakel, Super Mario Kart of één van de vele varianten op trefbal.

Abonnement

Proefaap

€5,95
1ste keer

Slingeraap

€7,95
Normaal tarief

Strippenkaart

€34,95
Van 5x

Strippenkaart

€49,95
Van 8x

Wat anderen over apenkooi zeggen

Thomas

Ik doe zelf al jarenlang mee met Apenkooigym en heb me vanaf het begin altijd enorm vermaakt. Zelfs nu jaren later nog worden er bijna elke week wel nieuwe spel-varianten ontwikkeld met elementen van: trefbal, hindernissenbanen, volleybal, rugby (zonder geweld 😉), tikkertje. Waarbij er altijd in teamverband de strijd aan wordt gegaan. Zodra je een groen lintje om krijgt zal je al snel juichen als GROEN! een punt maakt.

Bovendien zijn de meesters en juffen die lesgeven enorm goed om iedereen mee te krijgen in de spellen die worden gespeeld.

Eva

Lekker fanatiek, je voelt je weer helemaal kind. Echt fantastisch!

Marijn

Cardio zonder dat je het doorhebt, de lol is altijd groter dan de vermoeidheid!

Erika

Vandaag de laatste les voor de vakantie, dus echte apenkooi gespeeld. Leuke variaties erin en mijn lachspieren ook weer goed getraind 😜

Mitch

Super leuke gymles zoals vroeger. Allemaal leuke spellen en fanatieke mensen. Aanrader!

Jordy

Hilarisch om dit weer te doen en iedereen is lekker fanatiek!

Roxanne

Als vanouds, ik voelde me echt weer 10 ofzo! 😂 Echt fantastisch 😂

Tristan

Het uur vliegt voorbij, leuke work-out gevuld met fantatisme, lol, en je innerlijke kind.

ApG app

Klik & download de app via de pop-up, de app komt dan direct tussen je andere apps te staan.

FAQ
Wie heeft de Apenkooi uitgevonden?

Wie Apenkooien heeft uitgevonden is voor ons ook nog een mysterie. Weet jij het toevallig? Voor ons is ApenkooiGym begonnen in 2012. Toen hebben Teun Zevenhek, Jori Goené en Han Balsem de koppen bij elkaar gestoken en is het gymmen voor jongvolwassenen begonnen. Nu staan Daniel Kuin en Han Balsem aan het hoofd van ApenkooiGym en hebben we inmiddels naast Amsterdam ook andere steden veroverd. Wil je weten welke steden voor onze gymlessen? Surf naar onze gymlessen.

Hoe kan ik mij aanmelden voor ApenkooiGym?
Via ons ApenkooiGym Portal kan je een gymles boeken. Klik hier voor de activiteiten van ApenkooiGym

Klik op de foto om een locatie te openen en scroll naar beneden voor de planning waar je een datum kan kiezen. Of klik op ‘boek nu’ en skip het scrollen.

Heb je een datum gekozen dan zie je daaronder de mogelijke tijden verschijnen. Kies een tijd en kies het product dat je daarvoor wilt gebruiken.

Via deze weg kan je ook iemand mee nemen door het product SlingerAap te kiezen en het aantal aan te geven. De betaling die volgt komt als de welbekende aap uit de mouw.

Kan ik mij afmelden voor ApenkooiGym en krijg ik dan geld terug?

Wanneer je staat aangemeld voor een gymles kan je in jou account op ‘boekingen’ klikken. Onder deze tap zie je de aankomende lessen waar jij voor staat ingepland. Naast deze boeking zie je een grote rode knop met afmelden, tadaaa. Kind kan de was doen en jij nu ook want je bent afgemeld.

We hebben ook een webapp, deze kan je hier downloaden, hier gaat aanmelden en afmelden een stuk makkelijker.

Afmelden voor een sessie doe je met jou gekochte credits. Wil jij je geld terug moet je hiervoor een berichtje sturen met het account waarmee jij die credit gekocht hebt. Stuur ons een vriendelijk verzoekje en 99 van de 100 keer storten we zonder problemen je geld terug. 

Let op, lukt het je niet om voor 8 uur voorafgaand aan het event af te melden? Dan ben je in de aap gelogeerd en zijn je apenknaken verspilt. Heb je toch een gegronde reden vind je en was het onmacht, stuur dan even een berichtje dan kunnen we je de credits terug geven.

Wanneer is een reguliere ApenkooiGymles?
Check hiervoor het gymles rooster
Kan ik mij met meerdere personen opgeven?

Ja dat kan. Als je uit de verschillende steden hebt gekozen, kun je het product SlingerAap kiezen. Er verschijnt dan een dropdown: ‘Personen’. Geef aan met hoeveel je komt en betaal de nodige Apenknaken. Bij de deur staat er een tellertje bij jou naam.

Wat zijn de prijzen?

Vanaf 1 maart 2019 hanteren we de volgende prijzen:

€ 5,95 ProefAap
€ 7,95 SlingerAap
€ 34,95 StrippenAap 5x
€ 49,95 StrippenAap 8x


Lieve Apenkooier,

We moeten er dan ook eindelijk aan gaan geloven…

We hebben onze prijzen sinds de allereerste gymles op 16 oktober 2012 niet officieel verhoogd. Wij doen het namelijk vanaf dag één vooral voor ons plezier en dat van jullie, niet voor de harde knaken. In 7 jaar zijn we van 1 naar 8 steden gegaan, van 3 docenten naar meer dan 40, van kleine feestjes naar grote festivals en hebben we in 2018 alléén met de gymlessen meer dan 14.000 gezellige sporters in onze gymzaal mogen verwelkomen. Met andere woorden: ApenkooiGym is in ontwikkeling!

Om jullie aanhoudende enthousiasme te kunnen blijven bedienen maar ook om aan de uitbreiding, inflatie, prijsstijgingen van het leven en verhoging van BTW-tarieven (sinds januari 2019) gehoor te geven moeten onze prijzen omhoog.

 

Zin gekregen in een Apenkooi-gymles?