Reguliere lessen

De reguliere lessen zijn de absolute backbone van ApenkooiGym; de grootste reden van ons bestaan! Elke week is de inhoud weer een verrassing, maar altijd met hetzelfde doel: het plezier van old-school gymlessen terug te geven aan de kantoortijgers en de rauwdouwers en iedereen er weer even aan te laten herinneren dat je nog steeds een berg plezier kan beleven aan een fanatiek potje trefbal.

Ook meedoen? Kies dan je stad, struin de data en meld je aan!

Geen sessie beschikbaar in jouw stad? Dan kan het zijn dat er even iets anders aan de hand is. Vragen? Surf naar onze contactpagina.

Klik hieronder eerst op een stad/activiteit en de volgende sessie komt tevoorschijn.

ApenkooiGym clinics

Naast onze gymles met 1001 verschillende spellen brengen we je ook graag met 101 verschillende sporten in contact. Verbreed je interesse met een aantal #funworkshops

Speel of geef jij een leuke sport?
Neem contact met ons op.

Apenkooien in Amsterdam

Amsterdam is de bakermat van ApenkooiGym en dit is waar ons apen-imperium begon. Apenkooien in Amsterdam kan op drie locaties, namelijk in Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam-Noord en Amsterdam Centrum. Smoezen dat je de pont moet nemen of te ver weg woont, kun je dus niet gebruiken ;-).  

Apenkooien in Haarlem

De tweede stad in Noord-Holland waar ons fenomenale concept mogelijk werd: apenkooien in Haarlem. Woon je in Haarlem en wil je meedoen met onze Apenkooi-gymlessen? Supergezellig! En geen zorgen, apen zijn dol op muggen.

Apenkooien in Breda
Breda noemt zichzelf ook wel eens de ‘voornaamste stad van West-Brabant. En wij begrijpen best waarom: je kunt namelijk apenkooien in Breda! Hoe leuk is dat?
Apenkooien in Den Haag

Ook in onze ubersjieke hofstad houden ze van monkey business! Je kunt namelijk ook lekker komen Apenkooien in Den Haag. Mark Rutte, Sigrid Kaag en Lilian Marijnissen gingen je al voor. (Neehoor, grapje)

Apenkooien in Groningen

Er gaat niets boven Groningen! Nou dat vinden wij ook, zeker nu nu je kunt Apenkooien in Groningen. Want een studentenstad als Groningen doet z’n naam geen eer aan als er geen ApenkooiGym is natuurlijk.

Apenkooien in Rotterdam

In Roffa gaan ze keihard hoor! Want je kunt ook apenkooien in Rotterdam, onze enige echte stad met een skyline. Dus Rotterdammers, kom lekker bij ons sporten!